Mourinho: ''Feyenoord probeerde niet te verliezen''

Mourinho: ''Feyenoord probeerde niet te verliezen''

Manchester United ging donderdagavond met 1-0 onderuit bij Feyenoord en heeft nu voor het eerst in de geschiedenis vier uitwedstrijden op rij in Europees verband verloren. Manager José Mourinho was na afloop dan ook niet blij.

“Natuurlijk niet, met name omdat we niet hoefden te verliezen. We controleerden de tweede helft. Wij probeerden te winnen en zij probeerden niet te verliezen. We zetten op een gegeven moment veel druk en voelden dat zij het moeilijk hadden, want ze kregen in fysiek opzicht in de problemen. Op dat moment verloren we de wedstrijd en ook nog eens op een ongelukkig moment doordat het buitenspel was. Het leek buitenspel? Nee, het was buitenspel”, zei de Portugees voor de camera van BT Sport.

“We hadden de eerste helft het gevoel dat we het redelijk onder controle hadden, maar drukten niet door. In de tweede helft legden we een hogere intensiteit aan de dag en probeerden we echt te winnen. Zij verdedigden echter erg goed en gaven alles, maar dat weet je wanneer je deelneemt aan de Europa League. Wij zijn namelijk de club waartegen iedereen dan wil spelen en waartegen iedereen alles geeft”, aldus Mourinho, die enkele minder gebruikelijke namen aan de aftrap liet verschijnen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties