VIDEO | Kuyt: ''United is een persoonlijke rivaal gebleven''

VIDEO | Kuyt: ''United is een persoonlijke rivaal gebleven''

De wedstrijd van morgen is heel speciaal voor Dirk Kuyt. De aanvoerder van Feyenoord speelde zes jaar voor Liverpool, de aartsrivaal van Manchester United. Kuyt: "Manchester United is voor mij altijd en persoonlijke rivaal gebleven", zo spreekt hij op de persconferentie voorafgaand aan het Europa League duel.

"Als voetballer heb je niet veel tijd om terug te kijken, dus dat heb ik ook niet veel gedaan. Maar op momenten zoals deze, schieten er veel herinneringen naar boven. Er begint het een en ander te borrelen en je probeert om nog een keer succesvol tegen ze te zijn", spreekt Kuyt die ooit een hattrick maakte tegen United.

Feyenoord's aanvoerder herhaalde nog maar eens de doelstelling van Feyenoord in Europa. "De groepsfase overleven. Dat is duidelijk. We hebben hard gevochten om in Europa te spelen. Feyenoord hoort hier thuis. Natuurlijk hebben we een jonge ploeg met weinig ervaring, maar er zijn wedstrijden die we Europees benaderen, zoals tegen Ajax vorig jaar."

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties