UPDATE | Feyenoord haalt één veiligheidsnet weg

UPDATE | Feyenoord haalt één veiligheidsnet weg

Het lijkt erop dat Feyenoord de netten aan de Olympiazijde heeft verwijderd. Dit blijkt uit een foto van @FeyenoordEuropa op Twitter. Gisteren werd bekend dat de UEFA niet blij was met de netten rondom het speelveld. Volgens de Europese voetbalbond zullen de televisiekijkers veel last hebben van de hoge palen en netten.

Update 15:38: Feyenoord heeft een klein gedeelte van de veiligheidsnetten voor het Europa League-duel met Manchester United verwijderd. De netten, die vanwege de extra maatregelen in de Kuip zijn opgehangen, zijn aan de Olympiazijde op last van de UEFA weggehaald voor de tv-registratie.

Update 16:51: RTV Rijnmond weet zojuist te melden dat de UEFA wel akkoord was met Feyenoord over de netten, maar dat de cameraploegen van RTL en de Engelse-zenders hebben gevraagd om aanpassingen. Dit hebben ze gedaan nadat verschillende testen met tv-registratie niet goed waren uitgepakt.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties