Nog passe-partouts te koop, geen losse kaarten

Nog passe-partouts te koop, geen losse kaarten

Een dag voor de kraker tegen Manchester United, waarmee voor Feyenoord de Europese campagne 2016-2017 van start gaat, zijn er voor seizoenkaarthouders en leden van Het Legioen nog passe-partouts verkrijgbaar. Met een passe-partout ben je niet alleen verzekerd van toegang tot het duel met de twintigvoudig Engels kampioen, maar ook tot de thuiswedstrijden tegen Zorya Luhansk en Fenerbahçe, de twee andere opponenten in groep A van de Europa League.

Geen losse kaartverkoop
Voor Feyenoord – Manchester United (donderdag 15 september om 19:00 uur in De Kuip) gaan er geen losse kaarten in de verkoop. Dit om het risico te beperken dat er kaarten in verkeerde (Engelse) handen vallen en supporters van beide clubs bij elkaar op een vak terechtkomen. Dit betekent dat deze thuiswedstrijd in de Europa League alleen te bezoeken is met een passe-partout.

Kaartverkoop voor seizoenkaarthouders en Legioenleden
De verkoop van passe-partouts blijft exclusief voor seizoenkaarthouders en leden van Het Legioen. Zij kunnen snel en eenvoudig een passe-partout bestellen door in te loggen met hun persoonlijke gegevens op www.feyenoord.nl/ticketshop. Informatie over beschikbare vakken en prijzen is te vinden op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties