Manchester United beleeft slechte generale

Manchester United beleeft slechte generale

Manchester United kende afgelopen zaterdag geen goede generale voor het treffen met Feyenoord van aanstaande donderdag in de groepsfase van de Europa League.

De ploeg van coach José Mourinho ging in eigen huis met 1-2 onderuit tegen rivaal Manchester City en leed zo na drie competitieoverwinningen op rij voor het eerst dit seizoen puntenverlies. Zlatan Ibrahimovic maakte kort voor rust het enige doelpunt voor de thuisploeg. Manchester United had op dat moment al twee tegendoelpunten moeten incasseren.

Zorya Luhansk
Zorya Luhansk en Fenerbahçe, de twee andere ploegen in groep A van de Europa League, nemen het donderdagavond tegen elkaar op in Odessa. Zorya Luhansk speelde afgelopen zaterdag in eigen huis gelijk tegen Stal Dniprodzerzjynsk: 2-2. Na zeven gespeelde wedstrijden staat de ploeg op de derde plaats in de Oekraïense Premier League.

Fenerbahçe
Fenerbahçe werd afgelopen zondag dieper in de problemen gedrukt in de Turkse Süper Lig. De ploeg van trainer Dick Advocaat verloor met 0-1 van Bursaspor en zakte daardoor naar de zestiende plaats in de competitie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties