Van Bronckhorst: ''Niemand krijgt rust voor United''

Van Bronckhorst: ''Niemand krijgt rust voor United''

Feyenoord heeft een druk programma voor de boeg. De Rotterdammers spelen in achttien dagen tijd liefst zes wedstrijden, waaronder twee keer in de Europa League tegen Manchester United en Fenerbahce. Volgens trainer Giovanni van Bronckhorst kijkt men in De Kuip uit naar de aanstaande periode.

"Het is een hele drukke periode nu, maar we hard gewerkt om in deze periode te komen. We kijken ernaar uit", zegt Van Bronckhorst op de wekelijkse persconferentie in De Kuip. "We hebben vanmorgen nog besproken wat er komen gaat. We spelen veel duels en hebben weinig rust. Dus we moeten goed eten en goed rusten."

Gio is van mening dat zijn selectie daar op is voorbereid. "We hebben hard gewerkt. Iedereen is fit en klaar voor deze weken. We hebben de breedte van deze selectie nodig. Niemand krijgt rust voor het duel met Manchester United. De eerstvolgende wedstrijd tegen ADO Den Haag is het belangrijkst."

"We hebben vier keer gewonnen en willen ook voor de vijfde keer winnen in de competitie. We moeten het goede gevoel voortzetten. ADO is ook goed gestart", aldus Van Bronckhorst.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties