Feyenoord zinspeelt op tactische wijziging

Feyenoord zinspeelt op tactische wijziging

Feyenoord gaat Excelsior zaterdagavond anders bestrijden dan Heracles Almelo één week geleden. Hoofdcoach Giovanni van Bronckhorst kondigde op de persconferentie van gisteren min of meer al een tactische wijziging aan.

De grote vraag is in hoeverre dat ook betekent dat hij de poppetjes op een andere positie gaat zetten. Tonny Vilhena speelde afgelopen week als linkeraanvaller om het gemis van de geblesseerde Eljero Elia op te vangen. Steven Berghuis kon zo de rechtervleugel bestrijken, terwijl Jens Toornstra terugzakte naar het middenveld.

Van Bronckhorst kan kiezen voor de snelheid en diepte van Bilal Basacikoglu om Excelsior in De Kuip te breken. De Turkse jeugdinternational overtuigde echter niet in zijn invalbeurt tegen Heracles. Jens Toornstra of zelfs spits Nicolai Jorgensen kunnen wellicht ook vanaf links spelen. Het Algemeen Dagblad gaat van dezelfde elf namen uit als tegen Heracles, maar de precieze invulling blijft een vraagteken.

Lees meer over
Steven Berghuis Jens Toornstra Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties