Supportersvereniging heeft begrip voor maatregelen

Supportersvereniging heeft begrip voor maatregelen

Feyenoord heeft middels een persbericht bekendgemaakt welke maatregelen zij gaat treffen om te voorkomen dat de door de UEFA opgelegde voorwaardelijke straffen opgelegd zullen worden omgezet in de daadwerkelijke straffen, namelijk het spelen van wedstrijden in een leeg stadion of uitsluiting.

De Feyenoord Supportersvereniging heeft begrip voor de maatregelen die Feyenoord gaat treffen om te voorkomen dat door wangedrag de Rotterdamse club wordt uitgesloten van Europees voetbal. Dat laten ze zojuist weten op hun website.

Reactie FSV op aangekondigde maatregelen Europese thuisduels:
Uiteraard betreuren wij ten zeerste dat Europese wedstrijden onder dergelijke omstandigheden moeten worden gespeeld. Het verleden heeft echter geleerd dat een klein deel van de ‘supporters’ maar niet wil begrijpen dat zaken als het gooien van voorwerpen op het veld niet thuis horen in een voetbalstadion. Wij hopen dat iedereen gaat begrijpen dat alleen met positieve steun wij de club verder helpen zodat hopelijk weer snel onder normale omstandigheden Europese wedstrijden in De Kuip kunnen worden gespeeld. De Feyenoord Supportersvereniging blijft meedenken en hierover in gesprek met de club.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties