'Onvervangbare' El Ahmadi: ''Het gaat redelijk tot goed''

'Onvervangbare' El Ahmadi: ''Het gaat redelijk tot goed''

Karim El Ahmadi is sterk begonnen aan het seizoen van Feyenoord. De Marokkaanse middenvelder, die bezig is aan zijn achtste seizoen bij de Rotterdamse club verdeeld over twee periodes, geldt als de aanjager op het middenveld van het team van Giovanni van Bronckhorst en wist afgelopen zondag zelfs te scoren. El Ahmadi vindt het zelf ‘redelijk tot goed’ gaan.

“Ik heb een rol voor de verdediging om de verdedigers te helpen, ballen te veroveren en het spel te verleggen”, zegt de vice-aanvoerder van Feyenoord in gesprek met FeyenoordTV. “Ik probeer het op mijn manier in te vullen waar het team mij nodig heeft. Het gaat redelijk tot goed.”

Ook Ruud van Os, Chef Sport van RTV Rijnmond, is onder de indruk van El Ahmadi. “Het mooie is dat hij misschien niet altijd opvalt”, zegt hij. “Ik denk dat hij heel belangrijk is voor dit Feyenoord met Karsdorp, die soms onrustig door enthousiasme, en Vilhena, die vaak van zijn plek is. El Ahmadi controleert dat en zet de mensen waar ze moeten staan, verovert de bal waar een ploeggenoot dan iets moois mee doet. Ik vind hem onvervangbaar binnen dit Feyenoord. Als hij bijvoorbeeld geblesseerd raakt zal dat een grote aderlating zijn.”

Lees meer over
Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties