Kritiek op invalbeurt Basacikoglu: ''Niet heel erg professioneel''

Kritiek op invalbeurt Basacikoglu: ''Niet heel erg professioneel''

Bilal Basacıkoglu kwam gisteren tijdens de gewonnen wedstrijd tegen Heracles Almelo (0-1) in het veld voor Steven Berghuis, maar maakte in de twintig minuten speeltijd geen goede indruk. De aanvaller krijgt dan ook de nodige kritiek van Emile Schelvis in het voetbalpraatprogramma FC Rijnmond.

''Ik vind dat hij echt op een manier inviel die niet heel erg professioneel was. Met name doordat hij die gele kaart krijg en de voorzetten die hij geeft op moment dat het eigenlijk helemaal niet kan. Dan moet-ie veel meer op balbezit spelen,'' vertelt Emile Schelvis in de uitzending van RTV Rijnmond.

''Ik vond dat hij een beetje als een kip zonder kop over het veld aan het rennen was. En dat is jammer, want hij heeft wel degelijk kwaliteiten. Maar dan moet hij wel met z'n hoofd spelen en niet te veel met z'n hart. Er zitten misschien wat frustraties, omdat hij erop had gerekend dat hij de ideale vervanger voor Eljero Elia zou zijn.''

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties