Stegeman: ''Wij kunnen het Feyenoord moeilijk maken''

Stegeman: ''Wij kunnen het Feyenoord moeilijk maken''

Feyenoord reist komende zondag weer af naar Overijssel waar Heracles Almelo de tegenstander is. De Rotterdammers hebben het in het Polman Stadion nooit makkelijk met de Heraclieden. Zo weet ook trainer John Stegeman. "We kunnen een bepaald niveau halen waardoor we het zelfs PSV, Ajax en Feyenoord moeilijk kunnen maken", zegt hij op de website van Heracles Almelo.

Stegeman is onder de indruk van Feyenoord. "We spelen zondag tegen een topclub die altijd over goede spelers beschikt. Dat was afgelopen seizoen al zo, maar ze hebben er een aantal specifieke spelers bijgehaald waardoor ze nóg beter zijn geworden", weet de coach van de Almeloërs. We zijn niet zo goed als Feyenoord, maar moeten dat op een andere manier compenseren."

"Ik verwacht een Feyenoord dat druk naar voren zet, maar ook in de omschakeling zijn ze gevaarlijk. Het is een uitgebalanceerde ploeg die veel scoort en weinig weg geeft. Wij moeten ons in de wedstrijd knokken en stunten om van een topclub te winnen", aldus Stegeman.

Lees meer over
Heracles Almelo
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties