UPDATE | Ziggo past prijzen FOX Sports niet aan

UPDATE | Ziggo past prijzen FOX Sports niet aan

Voetballiefhebbers lijken uiteindelijk toch te profiteren van het conflict tussen KPN en FOX Sports. De telecomaanbieder zal vandaag bekend maken dat de prijzen voor een abonnement drastisch verlaagd worden.

Dat meldt De Telegraaf vandaag. De prijs van een Eredivisie-abonnement wordt 7,50 per maand, waar consumenten eerder 17,50 per maand voor moesten neerleggen. Er moet 15 euro per maand worden betaald als men ook internationale wedstrijden wil zien. De prijsverlagingen gelden ook voor klanten van XS4All en Telfort.

KPN en FOX Sports voerden de afgelopen maanden keiharde onderhandelingen, omdat KPN het niet eens was over het bedrag per abonnee dat het moest afstaan aan de voetbalzender. Even leek het erop dat Fox op zwart ging, maar de bedrijven kwamen uiteindelijk toch tot een akkoord. Abonnees van Tele 2 hadden minder geluk: zij kunnen het voetbal niet meer volgen.

Update 12:13: Ziggo is volgens het Algemeen Dagblad in spoedberaad na de prijsverlaging van KPN voor betaalzender FOX Sports. Ziggo komt later op de vrijdag met een reactie.

Update zaterdag 10:03: Ziggo heeft besloten om KPN niet te volgen aangaande de prijsverlaging van FOX Sports. Tegenover het Algemeen Dagblad meldt het bedrijf dat er een spoedberaad is geweest. "Zelfs met het huidige prijsniveau van FOX Sports Eredivisie is onze totaalprijs ten opzichte van vergelijkbare pakketten aantrekkelijker."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties