Jones geeft toe: ''Feyenoord was de club waar ik op hoopte''

donderdag 18 augustus 2016 21:58 44.682 keer bekeken 147 reacties Pro Shots

Feyenoord kreeg in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een flinke klap te voorduren. Kenneth Vermeer, de doelman van de Rotterdammers en één van de sterkhouders van het afgelopen seizoen, raakte ernstig geblesseerd. De clubleiding ging direct op zoek naar een vervanger en kwam uit bij Brad Jones, die vorig seizoen in het shirt van NEC speelde.

“Ik had meerdere aanbiedingen uit Nederland en Engeland op zak maar ik twijfelde of die clubs een goede keuze zouden zijn”, zegt de Australiër tegenover FeyenoordTV. “Ik voelde dat ik toe was aan een stap hogerop en had vertrouwen dat er iets zou komen dat bij die ambitie paste. Kenneth Vermeer raakte geblesseerd en toen Feyenoord belde was de keuze snel gemaakt. Het was de club waar ik op hoopte.”

In de wedstrijd tegen FC Groningen (0-5 winst) maakte Jones zijn officiele debuut in het shirt van de Rotterdamse club. “Het was fijn om weer op het veld te staan en een echte wedstrijd te spelen. De wedstrijd ging goed dus beter kon het eigenlijk niet. De wedstrijd liet zien hoeveel kwaliteit we hebben. Het was een goede dag en een goed begin van de competitie. Op die manier moeten we blijven spelen.”

Wanneer Kenneth Vermeer terugkeert van zijn blessure, zal Jones de concurrentiestrijd met de Oranje-International moeten aangaan. “Ik hoop dit seizoen zoveel mogelijk wedstrijden te spelen. In de wedstrijden die ik speel wil ik belangrijk zijn. Ik doe niet aan voorspellingen, maar ik wil gewoon zoveel mogelijk spelen op de toppen van mijn kunnen.”

Gerelateerd nieuws
147 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 33 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73396 leden - Op dit moment zijn 134 mensen actief, waarvan 56 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved