Toornstra blij: ''Ik speel lekker en zit goed in mijn vel''

Toornstra blij: ''Ik speel lekker en zit goed in mijn vel''

Jens Toornstra is goed begonnen aan het nieuwe seizoen. De middenvelder, die bij Feyenoord zeer regelmatig als buitenspeler speelt, begon in de eerste twee wedstrijden van het seizoen in de basiself en wist daarin twee voorzetten af te leveren en zelf eenmaal te scoren. Ook Toornstra zelf vindt dat hij een goede fase doormaakt.

“Ik speel lekker en zit goed in mijn vel”, zegt 27-jarige Toornstra in gesprek met FeyenoordTV. “Dat ik thuis mag scoren doet mij dan goed. Als het zo door blijft gaan wordt het een succesvol seizoen. Laten we dit zo lang mogelijk volhouden en wat betreft mijn goal, daar ben ik heel blij mee.”

Met zijn armen uit elkaar vierde Toornstra zijn doelpunt met de andere spelers, maar hij heeft geen vast juichritueel. “Het gaat vaak vanzelf”, zegt hij. “Ik was even bang dat ik het vliegtuigje van Sven van Beek nadeed, maar ik zag op tv dat dat wel meeviel. Voor de wedstrijd had ik het er met Michiel Kramer en Jan-Arie van der Heijden over en zij zeiden dat ik naar ze moest komen als ik zou scoren. Normaal zou ik dat niet zo snel doen, maar toen ik ze zag staan rende ik toch maar naar die jongens toe.”

Lees meer over
Sven van Beek Jens Toornstra Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties