''Hoe kan dat in een paar dagen zo veranderen''

''Hoe kan dat in een paar dagen zo veranderen''

Feyenoord is ondanks de goede seizoenstart nog niet erg overtuigend als titelkandidaat. Dat is de conclusie aan tafel bij Voetbal Inside. “Feyenoord maakte een geweldige indruk in Groningen, maar gister was het weer helemaal niks. Hoe kan dat in een paar dagen zo veranderen?”, vraagt Johan Derksen zich af.

Derksen was niet enthousiast over het spel van enkele Feyenoorders. “Vilhena speelde weer in zijn oude rol van rennen en vliegen zonder rendement, terwijl Kuyt ook totaal niet in vorm is.” Tafelgenoot René van der Gijp heeft zich vooral geërgerd aan Karim El Ahmadi. “Hij duikt telkens in de zestien op, terwijl de kans dat hij hem maakt nul is.”

Wel zijn er lovende woorden voor nieuwe aanwinst Nicolai Jorgensen. “Hij is sterk en maakte een mooi doelpunt”, aldus Wilfred Genee, waar Johan Derksen aan toevoegde dat het ook een harde werker is. “Hij gaat er 20 maken dit seizoen”, voorspelt René van der Gijp tot slot.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties