Thuisduel met Excelsior uitverkocht voor Kameraadjes

Thuisduel met Excelsior uitverkocht voor Kameraadjes

Feyenoord wordt tijdens de thuiswedstrijd tegen Excelsior gesteund door 1.200 Kameraadjes. Rondom de Rotterdamse derby worden speciaal voor de Junioren (de Kameraadjes in de leeftijdscategorie twaalf tot en met veertien jaar) leuke activiteiten georganiseerd. Maandagochtend werden de laatste kaarten hiervoor verkocht. De verkoop was afgelopen woensdag begonnen.

De derby tussen Feyenoord en Excelsior is het eerste evenement dat alleen door Kameraadjes uit de hoogste leeftijdsgroep te bezoeken is. Het exclusieve evenement met leeftijdsgenoten is een onderdeel van de leeftijdssegmentatie die sinds dit seizoen is aangebracht binnen de Feyenoord Juniorclub. De Kameraadjes zijn onderverdeeld in Mini’s (0-2 jaar), Puntertjes (3-7 jaar), Pupillen (8-11 jaar) en Junioren (12-14 jaar). Kinderen uit iedere groep profiteren van voordelen die aansluiten bij hun leeftijd en interesses.

Het evenement voor Junioren is een ander evenement dan een Kameraadjeswedstrijd, die voor alle leden van de Feyenoord Juniorclub te bezoeken is. Het duel met FC Twente was afgelopen zondag de eerste Kameraadjeswedstrijd van het seizoen. Drieduizend Kameraadjes (en hun ouders/begeleiders) zagen Feyenoord in De Kuip met 2-0 winnen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties