Tapia opgeroepen voor WK-kwalificatiewedstrijden Peru

Tapia opgeroepen voor WK-kwalificatiewedstrijden Peru

Renato Tapia reist eind augustus af naar Zuid-Amerika, waar hij met zijn land Peru twee WK-kwalificatieduels zal afwerken. De 21-jarige middenvelder, die zondag het duel met FC Twente miste omdat hij ziek was, is opgenomen in de definitieve selectie van zijn land voor de duels met Bolivia (1 september, uit) en Ecuador (6 september, thuis).

Na zes van de achttien kwalificatiewedstrijden staat Peru op de achtste plaats in de Zuid-Amerikaanse kwalificatiepoule. Tapia en zijn landgenoten wisten tot nu toe vier punten te verzamelen. De eerste vier landen plaatsen zich direct voor het WK 2018 in Rusland. De nummer vijf speelt een play-offwedstrijd.

Gustafson in voorselectie
Ook Simon Gustafson mag hopen op een uitverkiezing voor zijn land. De middenvelder behoort tot de voorselectie van Jong Zweden, dat begin september EK-kwalificatiewedstrijden speelt tegen de leeftijdsgenoten van Kroatië en Spanje. De definitieve selectie wordt op 24 augustus bekendgemaakt.

Lees meer over
Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties