Gio wisselt Kuyt opnieuw: ''Niemand is onomstreden''

Gio wisselt Kuyt opnieuw: ''Niemand is onomstreden''

Het zou zomaar kunnen dat Feyenoord-aanvoerder Dirk Kuyt vroeg of laat uit de basis verdwijnt. De routinier van de Rotterdammers werd zondag tegen FC Twente evenals vorige week tegen FC Groningen voortijdig naar de kant gehaald. "Niemand is onomstreden bij mij. Zo moet het ook", zegt trainer Giovanni van Bronckhorst.

In het thuisduel met de club uit Enschede werd Kuyt na ruim een uur gewisseld. "Je maakt een keuze om iets te veranderen. We hadden moeite met Twente en vonden dat we moesten wisselen", vervolgt de coach van Feyenoord. "Je kiest dan voor meer creativiteit met Steven (Berghuis, red.) aan de zijkant en Jens (Toornstra, red.) op het middenveld."

"We wisselen om wedstrijden te winnen. Of dat Dirk is of iemand anders, dat maakt niet uit. Met deze selectie heb je heel veel spelers die willen en kunnen starten. Dat is ook de kracht en dat heb je nodig", aldus de oefenmeester tegenover RTV Rijnmond.

Lees meer over
Steven Berghuis Jens Toornstra Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties