Jones over debuut in De Kuip: ''Kan niet wachten''

Jones over debuut in De Kuip: ''Kan niet wachten''

Feyenoord neemt het aanstaande zondag op tegen FC Twente. De Rotterdammers wisten in de wedstrijd tegen FC Groningen te imponeren door vijf keer het net te vinden. Brad Jones, doelman van Feyenoord, debuteerde tijdens die wedstrijd en hoopt dat Feyenoord ook tegen de Tukkers een indrukwekkende wedstrijd op mat kunnen leggen.

“Het is fijn dat de kop eraf is en dat ik redelijk heb gespeeld”, zegt de Australiër tegenover FeyenoordTV. “Als team hebben we fantastisch gepresteerd en we hebben de lat voor onszelf hoop gelegd. Als we goed samenwerken zijn we tot mooie dingen in staat. Die lijn moeten we doortrekken.”

De wedstrijd tegen FC Twente betekent voor Jones ook zijn eerste wedstrijd in de Kuip. “Ik kijk daar naar uit”, zegt hij. “Met NEC heb ik hier vorig seizoen al gespeeld en dat was al erg mooi. Ik hoop dat we een goed resultaat kunnen neerzetten zodat mijn debuut nog mooier wordt. Ik kan niet wachten.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties