Update: Eljero Elia sluit morgen weer aan

Update: Eljero Elia sluit morgen weer aan

Karim el Ahmadi en Terence Kongolo hebben de groepstraining van Feyenoord hervat. Dit meldt RTV Rijnmond. Het tweetal verscheen gisteren niet op het trainingsveld van de Rotterdamse club, maar trainden binnen. Eljero Elia, die gisteren eveneens afwezig was, is ook vandaag niet van de partij.

Ook Gustavo Hamer trainde vanochtend weer onder leiding van Giovanni van Bronckhorst. De talentvolle middenvelder, die nog een contract heeft tot de zomer van 2019, liep de afgelopen dagen stage bij het Zweedse Helsingborgs IF maar keerde donderdag, zoals gepland, weer terug.

Update 14:06: Eljero Elia heeft last van een schouderblessure. Dit laat Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam op Twitter weten. De aanvaller was daarom gisteren en vanmorgen afwezig op de training van de Rotterdammers.

Update: 15:10: De supporters hoeven zich geen zorgen te maken over het meespelen van Eljero Elia. Voetbal International meldt zojuist dat de aanvaller morgen en zaterdag gewoon gaat meetrainen met de ploeg van Giovanni van Bronckhorst. De wedstrijd van aanstaande zondag tegen FC Twente komt niet in gevaar.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties