Manchester United bevestigt vandaag transfer Tahith Chong

Manchester United bevestigt vandaag transfer Tahith Chong

Manchester United heeft de komst van Tahith Chong vandaag bevestigd. Daarmee verliest Feyenoord een groot talent uit de jeugdopleiding. De zestienjarige linksbuiten gaat spelen in het hoogste jeugdelftal van the Red Devils en zal soms mee mogen doen met de beloften.

Feyenoord had Chong graag behouden, maar na een aantal gesprekken met de Rotterdamse clubleiding besloot de linkspoot Rotterdam in te ruilen voor United. Samen met zijn ouders verhuist hij naar Manchester. ''Veel mensen roepen dat ik het voor het geld doe, maar ik ben geen geldwolf'', zei Chong eerder al tegenover FR12.nl. “Ik kies voor het sportieve avontuur en het is voor mij nu tijd om vooruit te kijken."

Dat Feyenoord met Chong een groot talent verliest werd afgelopen weekend nog maar eens duidelijk. Op de Otten Cup werd de nieuweling van Manchester United uitgeroepen tot beste aanvaller van het toernooi.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties