''Nu Elia terug is zal hij minimaal in voorselectie Oranje zitten''

''Nu Elia terug is zal hij minimaal in voorselectie Oranje zitten''

Eljero Elia was dé grote man in de eerste speelronde van het nieuwe Eredivisie-seizoen. De aanvaller van Feyenoord, die afgelopen zomer zijn contract bij de Rotterdamse club tot 2018 verlengde, was met drie doelpunten belangrijk voor zijn ploeg tegen FC Groningen. Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher van Voetbal International, verwacht dat de 29-jarige Elia binnenkort weer een kans krijg bij Oranje.

“De buitenspelers bij het Nederlands elftal spelen natuurlijk ook niet iedere wedstrijd geweldig”, zegt Krabbendam op de website van het weekblad. “Een speler die het verschil kan maken met een individuele actie zie je weinig. Als je hem hebt en hij in vorm is, komt Elia er wel weer bij. Vorig jaar had hij een mindere periode en viel hij af bij Oranje, maar nu hij weer terug is kan je er wel van uitgaan dat hij minimaal in de voorselectie zal zitten.”

Het Nederlands elftal, onder leiding van bondscoach Danny Blind, speelt op 1 september een oefenwedstrijd tegen Griekenland. Begin oktober zijn Wit-Rusland en Frankrijk de tegenstanders in de kwalificatiereeks voor een ticket voor het WK in 2018.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties