KPN en Feyenoord breiden partnership uit

KPN en Feyenoord breiden partnership uit

KPN en Feyenoord gaan een nieuwe overeenkomst aan, waarmee de ICT- en telecomaanbieder één van de grote partners van de stadionclub wordt. De uitbreiding van de huidige samenwerking, die loopt sinds 2013, zorgt ervoor dat De Kuip de beschikking krijgt over snelle 3G- en 4G-netwerken. De komende maanden worden deze mobiele netwerken sterk verbeterd. Daarnaast wordt KPN op verschillende manieren zichtbaar rondom de thuiswedstrijden van Feyenoord.

Feyenoords commercieel directeur Mark Koevermans is blij met de stappen die gezet worden. ‘Het is een sterke wens om de mobiele netwerken in het stadion te verbeteren, daarin kunnen we nu flinke stappen zetten. Samen met KPN hebben we in dit partnership een uitstekende oplossing gevonden om dit te bewerkstelligen.’

‘Mensen willen altijd en overal verbonden zijn en KPN wil overal in Nederland, dus ook in De Kuip, een hele goede gebruikerservaring bieden met diensten die uitstekend functioneren,’ aldus Joris van Oers, directeur Zakelijke Markt bij KPN. ‘KPN wil Feyenoord en het legioen in De Kuip hierin faciliteren. Dit partnership past bovendien goed bij de band die KPN heeft met de stad Rotterdam en de regio Rijnmond.’

Het project voor een vernieuwd mobiel netwerk in De Kuip wordt de komende maanden door KPN uitgevoerd, zodat de bezoekers in de loop van het voetbalseizoen een verbeterde gebruikerservaring krijgen. KPN werkt hierbij samen met de andere operators (T-Mobile, Vodafone en Tele2).

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties