Update: KPN en FOX Sports bereiken akkoord

Update: KPN en FOX Sports bereiken akkoord

FOX Sports is vanaf zaterdag 18.00 uur niet meer beschikbaar voor televisie-abonnees van KPN. Dat meldt onder meer de NOS. De sportzender verbiedt het telecombedrijf vanaf die tijd de programma's nog door te geven, liet FOX vrijdagavond weten na afloop van een gesprek met KPN.

Zo'n 200.000 van de 2,2 miljoen KPN-klanten hebben een abonnement op FOX, weet het Algemeen Dagblad. FOX is overigens wel zo coulant om KPN toe te staan dat de seizoensouverture mag worden uitgezonden. Om 20.00 uur beginnen PEC Zwolle en NEC aan het nieuwe seizoen.

Update vrijdag 19:13: De onderhandelingen tussen KPN en tv-bedrijf FOX over de uitzending van sportwedstrijden zijn nog niet stopgezet, zoals FOX zelf eerder meldde. KPN laat weten rond 18.00 uur nog een voorstel te hebben ontvangen waar het tot morgenavond op kan reageren.

Update zaterdag 22:00: De voetballiefhebber kan de wedstrijden in de eredivisie gewoon blijven kijken via KPN. Fox en KPN bereikten vanavond overeenstemming over een nieuw contract. Belangrijkste detail in de nieuwe deal is dat de zender Fox Sports 1 niet in het basispakket komt.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties