Gio: ''Berghuis fit genoeg, maar geen basisplaats''

Gio: ''Berghuis fit genoeg, maar geen basisplaats''

Steven Berghuis gaat mogelijk in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen zijn debuut maken voor Feyenoord. De buitenspeler, die eerder deze week op huurbasis overkwam van Watford, zou volgens trainer Giovanni van Bronckhorst in het uitduel met FC Groningen voor het eerst in Feyenoord-shirt kunnen spelen. "Maar hij krijgt nog geen basisplaats."

"Hij is pas deze week aangesloten, maar hij heeft wel een goede voorbereiding doorgemaakt bij Watford", zegt Van Bronckhorst tegenover Feyenoord TV. "Het is voor hem ook zaak om snel te wennen aan de club, zijn medespelers en onze manier van spelen. Hij is wel fit genoeg om minuten te kunnen maken."

Naast de langer geblesseerden Kenneth Vermeer, Warner Hahn en Sven van Beek kan de coach van de Rotterdammers over een nagenoeg fitte selectie beschikken. "We hebben iedereen aan boord. Afgezien van kleine pijntjes zijn er geen problemen", aldus Gio.

Lees meer over
Kenneth Vermeer Steven Berghuis Sven van Beek Warner Hahn
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties