Nelom traint apart, Jones lijkt tijdig fit

Nelom traint apart, Jones lijkt tijdig fit

Feyenoord bereidt zich voor op het eerste competitieduel tegen FC Groningen. In aanloop naar de wedstrijd van zondag traint de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst zonder Miquel Nelom. Dit meldt Feyenoordtraining.nl op Twitter. De verdediger traint apart van de groep. De reden hiervan is nog niet duidelijk.

Aanwinst Brad Jones, die gehaald is om de lang geblesseerde Kenneth Vermeer te vervangen, traint weer volledig mee met de groep. De Australische doelman was eerder al van de partij op de training, maar vandaag nam hij ook deel aan het partijspel. De verwachting is dat Jones zondag inzetbaar is voor de Rotterdammers.

Update 13:12 | Het meespelen van Miquel Nelom is onzeker, meldt Feyenoord-watcher Dennis van Eersel. De komende dagen moet duidelijk worden of de verdediger fit genoeg is om te starten. Wanneer Nelom niet kan spelen is Woudenberg is zijn logische vervanger.

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties