Update: Voet Sven van Beek uit het gips

Update: Voet Sven van Beek uit het gips

Sven van Beek speelde een groot gedeelte van de voorbereiding van Feyenoord op het nieuwe seizoen niet mee. De verdediger, afkomstig uit de jeugd van de Rotterdamse club, kampt sinds de oefenwedstrijd tegen RKSV Driel met een blessure aan zijn voet.

De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal moest Van Beek aan zich voorbij laten gaan, evenals de start van de competitie. ''Van Beek gaat de uitwedstrijd tegen FC Groningen niet halen'', zegt trainer Giovanni van Bronckhorst tegenover Fox Sports. “Binnenkort gaat zijn voet uit het gips en gaan we beoordelen hoe het er voorstaat.''

Update 4 augustus 13:24: De wedstrijd van zondag komt nog te vroeg voor Sven van Beek, maar het gips is vandaag verwijderd van zijn voet, meldt Feyenoord-watcher Ivan van Duren op Twitter. De verdediger loopt momenteel op krukken en is daarom nog niet in staat om mee te trainen met de groep.

Lees meer over
Sven van Beek Eric Botteghin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties