Achahbar: ''Feyenoord durfde het niet aan met mij''

Achahbar: ''Feyenoord durfde het niet aan met mij''

Anass Achahbar maakt zich op voor zijn eerste seizoen als speler van PEC Zwolle. De spits wist bij Feyenoord niet door te breken. Dat steekt hem enigszins, zeker omdat Achahbar vindt dat hij geen eerlijke kans heeft gekregen.

''Ik wil niet op tenen gaan staan of natrappen, maar ik had graag een langere periode aan een stuk in de spits van Feyenoord willen staan. Ik werd altijd als groot talent neergezet, maar toch durfden ze het blijkbaar niet aan met mij", stelt Achahbar in De Stentor. "Natuurlijk, ik had de pech dat mannen als John Guidetti en Graziano Pellè gewoon heel goed presteerden."

Bij PEC Zwolle moet hij Lars Veldwijk en Tomas Necid doen vergeten. "Dat waren twee topspitsen, maar waarom zou ik dat niet kunnen evenaren? De supporters mogen dat best van me eisen. Ik ben Achahbar en kom over van Feyenoord, een topclub. Ik weet dus wat druk inhoudt. Ik weet dus wat druk inhoudt. Ik ga me niet vastleggen op aantallen doelpunten, maar ik ben wel van plan om hier de echte Achahbar te laten zien.''

Lees meer over
Anass Achahbar
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties