Dochter Cruijff verricht zondag uitreiking Supercup

Dochter Cruijff verricht zondag uitreiking Supercup

Susila Cruijff verzorgt zondag samen met KNVB-directeur Bert van Oostveen de prijsuitreiking van de 21e editie van de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. De dochter van de legendarische nummer 14 is als speciale gast van de KNVB aanwezig in de Amsterdam ArenA.

“We zijn blij en vereerd dat Susila zondag in de ArenA aanwezig is”, zegt Bert van Oostveen op de website van de KNVB. “Het is een bijzondere editie van de Johan Cruijff Schaal, waar we zondag met z’n allen bij stilstaan. Dat Susila de prijs uitreikt die naar haar vader is vernoemd, maakt het nog specialer.”

“Het Nederlandse voetbal heeft met enorm veel respect en waardering het leven van mijn vader herdacht”, geeft Susila Cruijff aan. “Zondag wordt een bijzondere dag, en ik hoop dat de Johan Cruijff Schaal symbool blijft staan voor wat mijn vader binnen en buiten de lijnen van het veld heeft betekend.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties