Transfer Van Beek ketste af: ''Dan is voetbal keihard''

Transfer Van Beek ketste af: ''Dan is voetbal keihard''

Sven van Beek was dichtbij een transfer naar AS Monaco. Feyenoord was nagenoeg akkoord met een miljoenenbod van de Franse club. ''Feyenoord sprak in die tijd met Monaco over mij. Dat was wel echt concreet al, die waren heel ver om dingen rond te krijgen.''

"Op een gegeven moment ging ik zelf een gesprek met hen aan. Bij de wedstrijd tegen AZ zaten ze op de tribune, mijn slechtste wedstrijd van het jaar, dat is doorslaggevend geweest", geeft Van Beek aan in het magazine Voetbal Inside.

"Ik wist dat ze er zaten en dan ga je aan dingen denken, dan gaat het verkeerd. Ik werd overlopen door Vincent Janssen, was er met mijn hoofd niet bij." Feyenoord verloor de wedstrijd uiteindelijk met 4-2. Sven van Beek speelde een van zijn slechtste wedstrijden voor de Rotterdammers.

"Dan word je er ook nog eens uitgehaald, terecht wel, maar dan stort toch even je wereld in. Dan is het voetbal keihard. Ik hoorde van Monaco: het gaat niet meer door. Maar goed, als dat van één wedstrijd moet afhangen..."

Lees meer over
Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties