Gelijkspel voor reserves Feyenoord in besloten oefenduel

De Feyenoord-spelers die gisteren in de wedstrijd tegen Valencia (2-1 winst) niet of weinig in actie kwamen, hebben met 3-3 gelijk gespeeld tegen het Helders elftal. Dit weet FR12.nl te melden. Het duel vond plaats op Varkenoord, maar was niet toegankelijk voor publiek.

Feyenoord trad aan met spelers als Michiel Kramer, Marko Vejinovic, Simon Gustafson en Jan-Arie van der Heijden, maar het kwam niet goed voor de dag. De ploeg keek al snel tegen een 2-0 achterstand aan. Vanaf elf meter zorgde Kramer voor de aansluitingstreffer, maar nog voor rust kwamen de bezoekers op een 3-1 voorsprong. In de tweede helft stelde Feyenoord orde op zaken via Renato Tapia en Mo El Hankouri.