Gio: ''Hoe langer je trainer bent, hoe beter je wordt''

Gio: ''Hoe langer je trainer bent, hoe beter je wordt''

Giovanni van Bronckhorst verwacht dit seizoen meer van zijn ploeg. De selectie van Feyenoord is immers grotendeels bij elkaar gebleven. ''Wat ik het belangrijkste vind, is dat we allemaal met één gedachte in het veld staan'', stelt de trainer in het Algemeen Dagblad.

''Zeker in de laatste periode van het afgelopen seizoen hebben we als ploeg dicht bij elkaar gespeeld zodat het moeilijk was om ons te verslaan. Dat zag je ook op het EK. Ploegen die met zijn allen aanvallen en verdedigen. Zodra je uit elkaar valt, gaat het niet'', aldus Van Bronckhorst.

De coach heeft zichzelf ook ontwikkeld. ''Ik heb nu een jaar ervaring. Het maakt mij een andere trainer dan het jaar hiervoor. Er zijn veel dingen die je eerder herkent, dat merk ik wel. Trainer is nu eenmaal een ervaringsvak. Hoe langer je trainer bent, hoe beter je wordt. Maar je moet een keer beginnen. Dat heeft iedere trainer gehad.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties