Wehrmann: ''Het zal een pittig jaar worden''

Wehrmann: ''Het zal een pittig jaar worden''

De jeugdspelers van de A1 van Feyenoord beginnen vandaag (zaterdag) aan het nieuwe seizoen. De eerste weken van het seizoen zullen, evenals bij het eerste elftal, bestaan uit trainingen en oefenwedstrijden. Jordy Wehrmann was vorig jaar één van de smaakmakers in de B1 van Feyenoord en kijkt uit naar het nieuwe seizoen in de Feyenoord A1.

“Ik heb een lekkere vakantie gehad, maar ben ook blij dat het seizoen weer begint”, zegt de 17-jarige Wehrmann, die vorig jaar aanvoerder van de B1 was, in gesprek met FR12.nl. “Ik heb er zin in en we hebben een goed team. Veel spelers uit het team hebben een contract, dat zegt ook wat over de kwaliteit van het team.”

“Het zal een pittig jaar worden, maar ik hoop dat ik mezelf net zo kan ontwikkelen als vorig seizoen”, vervolgt de middenvelder. “Samen met Dylan Vente, Tyrell Malacia en Boyd Reith maak ik de stap naar de A1. Ik speel al acht jaar samen Dylan en Tyrell en zes jaar met Boyd, dus het is hartstikke leuk dat we weer samenspelen. Het is natuurlijk ook leuk om weer met nieuwe en oudere jongens op het veld te staan."

De A1 van Feyenoord begint op 10 september de competitie tegen Roda JC O19. Daarvoor doet het team ondermeer mee aan de Personne Cup, een toernooi met jeugdteams van onder andere AC Milan, Anderlecht en Boca Juniors.

Door: Dimitri Koopman (@DimitriKoopman). Reageren? Dimitri@fr12.nl

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties