''Druk bij Feyenoord lijkt groter dan bij Ajax en PSV''

''Druk bij Feyenoord lijkt groter dan bij Ajax en PSV''

Arnold Bruggink noemt de titeldroom van Feyenoord 'veel realistischer' dan vorig seizoen. De Rotterdammers verloren vorig seizoen het zicht op de bovenste plaatsen door een rampzalig begin van de tweede seizoenshelft.

Voor de winterstop ging het toen nog goed. "Feyenoord had toen die hele goede reeks, ze kwamen snel bovenaan te staan. Die druk - en die is er natuurlijk altijd bij Feyenoord - lijkt daar nog véél groter dan bij Ajax of PSV. Omdat die hunkering zo groot is. En dat blijft ook altijd de grootste belemmering'', oordeelt Bruggink tegenover Fox Sports.

"Als je nu luistert naar de woorden van Martin van Geel: dát is de ambitie die je moet hebben. Je moet het gat dichten naar Ajax en PSV, maar de druk moet liggen bij die twee en dus niet bij Feyenoord zelf." Nicolai Jorgensen zorgt voor een impuls. "Die zal gaan concurreren met Michiel Kramer. Misschien verdrijft hij hem zelfs. Maar Kramer raakt ook geprikkeld. En dat Tonny Vilhena bleef, is natuurlijk een verrassing."

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties