Feyenoorders werken zich in het zweet op Varkenoord

Feyenoorders werken zich in het zweet op Varkenoord

Op een warm en zonnig Varkenoord heeft Feyenoord donderdagochtend verder toegewerkt naar de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding, zaterdag tegen Valencia. De spelers die woensdag in actie kwamen in het besloten oefenduel met RKC Waalwijk liepen rustig uit, terwijl het andere gedeelte van de spelersgroep zich in het zweet werkte.

De oefensessie begon met een lange warming-up. Daarna splitste de groep zich op in twee delen. De spelers die woensdag RKC versloegen, werkten enkele loopvormen af. De anderen speelden eerst een positiespel en vervolgens enkele kleine partijtjes, waarbij de felheid en de wil om te winnen er vanaf droop. Er waren dan ook veel duels, doelpunten en reddingen te zien.

Op Varkenoord was goed te merken dat de zomervakantie begonnen is, want de training werd bezocht door enkele honderden toeschouwers. Na afloop van de sessie namen de spelers alle tijd om hen van handtekeningen en foto’s te voorzien.

In aanloop naar het duel met Valencia traint Feyenoord nog één keer. Die sessie vindt vrijdag plaats en is besloten.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties