Van Geel: ''Uitdaging om die teams goed in te vullen''

Van Geel: ''Uitdaging om die teams goed in te vullen''

Feyenoord speelt ook komend seizoen met de beloftenploeg op een maandagavond. Vele andere Eredivisie-clubs laten hun tweede elftallen meedoen in de Jupiler League of de Tweede Divisie, maar de Rotterdammers doen vooralsnog niet mee aan de zogeheten voetbalpiramide.

Om het tweede elftal toch op hoger niveau te laten acteren, heeft Feyenoord besloten om haar beloftenteam in te schrijven voor de internationale Premier League Cup. Reserveteams van gerenommeerde clubs in Europa als Manchester United, Liverpool en Benfica zijn mogelijke tegenstanders. Het toernooi, waar 24 clubs aan meedoen, bestaat uit een poulefase en een knock-out fase.

''Voor onze spelers wordt dit een prima internationale ervaring'', aldus Martin van Geel in het Algemeen Dagblad. De technisch directeur is nog altijd tevreden over de gesloten beloftencompetitie op de maandag. ''Het merendeel zijn gewoon prima wedstrijden voor ons. En het blijft voor ons een uitdaging om die teams op een goede manier in te vullen, zeker met de Europa League en het bekertoernooi.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties