Gio: ''Er zit nog veel meer in dan een beker''

Gio: ''Er zit nog veel meer in dan een beker''

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst kijkt met veel vertrouwen uit naar het komende seizoen. Het geloof in de huidige selectie is groot. ''Ik zie de focus die nodig is'', oordeelt de oefenmeester in de nieuwe uitgave van Voetbal International.

''We zijn niet voor niets al vijftien wedstrijden ongeslagen gebleven. We hebben niet voor niets de KNVB-beker gewonnen. Ik heb vorig seizoen al gezegd dat als je iets wilt bereiken, je constant zult moeten presteren. Ik geloof absoluut dat deze groep daar klaar voor is'', aldus Van Bronckhorst.

Een prijs moet er dit seizoen dan ook inzitten. ''We hebben allemaal gezien wat Leicester City vorig seizoen heeft gepresteerd. Ik ga geen dingen roepen, maar ik weet wel dat er nog veel meer in zit dan een beker. Voor veel spelers was het hun eerste prijs en ik kan je uit ervaring vertellen: winnen is verslavend.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties