Steun Feyenoord in de openingswedstrijd tegen Valencia

Steun Feyenoord in de openingswedstrijd tegen Valencia

Voor Feyenoord zit de voorbereiding op het nieuwe seizoen er bijna op. Na drie overwinningen in evenzoveel oefenwedstrijden speelt de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst aanstaande zaterdagavond (20:00 uur) de traditionele openingswedstrijd in De Kuip. Het duel met zesvoudig Spaans kampioen Valencia geldt als laatste test voor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal, op zondag 31 juli tegen PSV.

Wil jij Feyenoord voor het eerst dit seizoen in actie zien in De Kuip en de ploeg steunen tijdens de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding? Voor Feyenoord - Valencia, dat onder leiding staat van scheidsrechter Wiedemeijer, zijn nog kaarten beschikbaar. De kaartverkoop verloopt enkel online via www.feyenoord.nl/ticketshop. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 16,50 per stuk. Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang tot het duel.

Vraag een seizoenkaart aan
Wil jij niets missen van alle thuiswedstrijden in het komende seizoen en verzekerd zijn van je eigen plaats in De Kuip tijdens de oefenwedstrijd tegen Valencia? Vraag dan nu een seizoenkaart aan voor het seizoen 2016-2017. Kijk voor alle informatie of om direct te bestellen op www.feyenoord.nl/seizoenkaart.

Wedstrijdrondleiding
Wil je voorafgaand aan de wedstrijd de sfeer en ambiance van De Kuip proeven? Reserveer dan een Wedstrijdrondleiding. Tijdens deze zestig minuten durende rondleiding krijg je een indruk van wat er allemaal achter de schermen moet gebeuren, voordat twee uur later het stadion volstroomt met tienduizenden enthousiaste supporters. De Wedstrijdrondleiding kost € 10,- per persoon en is hier te boeken. Je dient wel in het bezit te zijn van een geldige wedstrijdkaart.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties