'Jones eerste doelman, het middenveld staat'

'Jones eerste doelman, het middenveld staat'

Giovanni van Bronckhorst hoeft niet veel keuzes meer te maken. Brad Jones lijkt gewoon de eerste doelman van Feyenoord te worden, zo stelt het Algemeen Dagblad vandaag. De Australiër straalde rust uit in het oefenduel met Anderlecht van afgelopen zaterdag.

''Zeker in de beginfase, toen de energiek gestarte Belgen zo hoog druk zetten dat Feyenoord de oplossing vooruit niet altijd even snel kon vinden, werd Jones veelvuldig aangespeeld. Oogde onder druk zelfverzekerd, hetgeen na rust van de af en toe weifelende Pär Hansson niet kon worden gezegd'', schrijft de krant.

Op het middenveld lijken er geen mutaties plaats te gaan vinden. Karim El Ahmadi, Dirk Kuyt en Tonny Vilhena starten afgelopen weekend. Ook aanvoerder Kuyt ziet geen reden tot wijzigingen. ''Het middenveld staat goed. Het klikt met Tonny en Karim.'' Nicolai Jorgensen en Miquel Nelom lijken voorlopig de beste papieren te hebben voor de posities als spits en linksback.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties