Kuyt: ''Ik ben heel trots op het feit dat we al zo ver zijn''

Kuyt: ''Ik ben heel trots op het feit dat we al zo ver zijn''

Dirk Kuyt was vandaag twee keer trefzeker in de oefenwedstrijd tegen Anderlecht, die met 1-3 werd gewonnen. De aanvoerder van Feyenoord geeft in een interview met RTV Rijnmond aan dat hij trots is op het team en de focus die de spelers momenteel hebben.

De selectie van Feyenoord is nagenoeg compleet en dat ziet de aanvoerder van Feyenoord als een groot pluspunt. ''Het is natuurlijk wel een voordeel. Vorig jaar kwam ik terug bij de club en er waren een hoop nieuwe jongens. Je ziet nu dat er een enorme focus is vanaf de begin van de voorbereiding. Dat zag je vandaag in de wedstrijd ook terug.''

De focus ontbrak vorig jaar nog wel eens. ''Daar hebben we vorig jaar de slag verloren in de competitie. In de beker hebben we dat wel goed gedaan. Dit seizoen willen we dat op elk platform laten zien. We zijn goed onderweg, maar laten we niet te hard van stapel lopen. Ik ben heel trots op het feit dat we gewoon al zo ver zijn. Je geeft toch een bepaald signaal af.''

Ook aanwinst Jørgensen vindt al snel zijn draai in het team. ''Ik denk dat Nicolai zich enorm snel heeft aangepast. De vastigheden moeten natuurlijk nog komen. Vandaag hebben we een aantal momenten gezien waarin dat heel lekker liep. Tegen Rijnsburgsen Boys was dat ook al het geval. Hij doet het hartstikke goed en het is belangrijk dat we alle posities dubbel hebben bezet,'' aldus Kuyt.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties