Schuurman en Verdonk verliezen in blessuretijd

Oranje verloor vandaag het tweede pouleduel in het EK voor spelers onder de 19 van Engeland. Lang leek de wedstrijd in 1-1 te eindigen, maar in de blessuretijd maakte Isaiah Brown toch nog het winnende doelpunt. De andere Engelse doelpuntenmaker was Dominic Solanke, Sam Lammers scoorde namens Nederland. Feyenoorders Calvin Verdonk en Jari Schuurman speelden beide de volle 90 minuten.

Het eerste duel op het EK werd dinsdag nog door Oranje gewonnen. Kroatië werd toen met 3-1 verslagen. Maandag speelt Nederland het laatste groepsduel, waarin Frankrijk de tegenstander is.

Uitslag: Nederland - Engeland 1-2