Kramer: ''Ik vind voetballen echt verschrikkelijk''

Kramer: ''Ik vind voetballen echt verschrikkelijk''

Feyenoord-spits Michiel Kramer denkt dat hij de voetbalwereld snel gedag zal zeggen mits hij financieel onafhankelijk is. De 27-jarige aanvaller wil dan best binnen drie seizoenen een andere carrière zoeken.

"Ik vind voetballen echt verschrikkelijk", aldus Kramer bij Andy in de Auto. "Al dat politieke gedoe, daar kan ik zo slecht tegen. Als ik op m'n 30e financieel onafhankelijk ben, dan stop ik ermee. Zo is het ook gewoon. Ik wil ook sportief een stap zetten, maar vooralsnog gaat mijn carrière zoals ik het gepland heb. Ik zit nu bij een topclub in Nederland. Volgens mij heb ik het niet heel slecht gedaan."

Kramer is geen meeprater wat dat betreft. "Op het moment dat je jezelf blijft haal je het maximale uit je carrière. Als je gaat doen wat heel veel mensen willen, gaat het vroeg of laat verkeerd. Ik heb liever dat ik aan het einde van mijn carrière kan zeggen dat ik het op mijn manier gedaan heb, dan dat ik gedaan heb hoe iedereen het wilde. Daar hecht ik veel meer waarde aan dan aan al die neppe mensen."

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties