Parcours en afwerkoefeningen op tweede training

Parcours en afwerkoefeningen op tweede training

Feyenoord heeft de tweede veldtraining van het trainingskamp in Oostenrijk achter de rug. De selectie stond woensdag van 11:00 uur tot ongeveer 12:30 uur op het veld in Thermenstadion Bad Waltersdorf, waar ook pers en publiek welkom waren.

Plaatsje in de zon
De aanwezige toeschouwers hadden langs de lijn een prima plaatsje in de zon, die net voor aanvang van de oefensessie doorbrak boven de trainingsvelden. Eerder op de ochtend had het nog geregend, terwijl het lang niet zo warm was als een dag eerder in Oostenrijk. Met een temperatuur van ruim twintig graden Celsius waren de omstandigheden om te trainen meer dan aangenaam te noemen.

Parcours
Meest in het oog springende onderdeel van de ochtendtraining was een uitgebreide afwerkvorm. Voordat de Feyenoorders oog in oog kwamen te staan met een van de doelmannen, moest eerst een parcours met diverse conditie- en coördinatieoefeningen worden afgelegd. Ondertussen legden Renato Tapia en Mo El Hankouri apart van de groep hun meters af.

Partijspelen als afsluiting
De training werd afgesloten met een serie partijspelen, waarbij drie teams het afwisselend tegen elkaar opnamen. Daarna vertrokken spelers en staf weer naar het hotel, om daar te rusten en zich voor te bereiden op de tweede training van de dag. Deze vindt plaats in het krachthonk van het spelershotel.

Lees meer over
Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties