Stelling: Met een buitenspeler is de selectie compleet

Stelling: Met een buitenspeler is de selectie compleet

Over 21 dagen begint voor Feyenoord het nieuwe seizoen. Er zijn al een aantal spelers aangetrokken in de naam van Nicolai Jorgensen en Brad Jones. Ook is Lucas Woudenberg teruggekomen na zijn uitleenperiode en is het duidelijk geworden dat Tonny Vilhena blijft.

Het enige waar Feyenoord nog naar op zoek is, is een buitenspeler. De stelling luidt dan ook: Met een nieuwe buitenspeler is de Feyenoord-selectie compleet.

''We staan er op dit moment goed voor'', stelt technisch directeur Martin van Geel in Voetbal International. ''We zoeken nog een buitenspeler, maar we hebben nog alle tijd.'' Aan het eind van de transferzomer zullen er bij grote Europese clubs spelers vrijkomen. ''We hebben wat dat betreft overal contact'', sluit Van Geel af.

Aan het begin van de transferperiode bleek Feyenoord al geïnteresseerd te zijn in Steven Berghuis en sinds kort is ook Ola John een nieuw targett van Martin van Geel. De vraag is echter of een buitenspeler alleen wel genoeg is, moet Feyenoord misschien ook niet naar een extra verdediger kijken?

[poll=292]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties