Bijlow leeft mee met Vermeer: ''Ik leerde elke dag van hem''

Bijlow leeft mee met Vermeer: ''Ik leerde elke dag van hem''

Justin Bijlow leeft enorm mee met zijn collega-keeper Kenneth Vermeer die eerder deze week op de training ernstig geblesseerd raakte. De eerste doelman van Feyenoord heeft afgelopen dinsdag zijn achillespees afgescheurd en is zeker tot de winterstop uitgeschakeld.

''In eerste instantie leek het op een blessure die wel vaker voorkomt,'' zegt Bijlow in gesprek met zijn management Wasserman. ''Kenneth maakte een ongelukkige beweging en moest de training in een golfkarretje verlaten.'' Nader onderzoek wees dus uit dat de pees was afgescheurd.

''Ik heb de afgelopen periode heel goed contact gehad met Kenneth. Ik leerde elke dag van hem. Hij heeft het afgelopen seizoen ook laten zien dat hij een absolute topkeeper is. Dan is het voor een jonge speler natuurlijk geweldig om met zo iemand te kunnen werken,'' geeft de talentvolle doelman aan.

Bijlow zag eerder ook al Warner Hahn uitvallen. ''Ik heb beide blessures van dichtbij meegemaakt. Dan blijkt maar weer eens dat plannen in de voetballerij heel moeilijk is. Van de ene op de andere dag kan de selectie er door blessures heel anders uit komen te zien,'' sluit hij af.

Lees meer over
Kenneth Vermeer Justin Bijlow Warner Hahn
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties