Veel steun voor Vermeer van supporters en ploeggenoten

Veel steun voor Vermeer van supporters en ploeggenoten

Spelers en supporters hebben via social media Kenneth Vermeer een hart onder de riem gestoken, nadat maandag bekend werd dat de doelman een achillespeesblessure heeft opgelopen. Onder meer Warner Hahn, Marko Vejinovic, Jan-Arie van der Heijden, Terence Kongolo en Dirk Kuyt wensten Vermeer sterkte en een spoedig herstel toe.

Aanvoerder Dirk Kuyt, die maandag zijn handtekening zette onder een nieuw contract bij Feyenoord, schreef: ‘Sterkte met je herstel, in goede en slechte tijden strijden we voor en met elkaar. We zullen je steunen om sterker terug te komen.’

Collega Warner Hahn, die eveneens herstellende is van een blessure, plaatste een foto met Vermeer op Instagram met de tekst: ‘Veel succes met je herstel! Kop omhoog en dat we snel samen weer de strijd aan kunnen gaan.’

Ook veel Feyenoord-supporters toonden hun medeleven aan de doelman. Nadat Feyenoord via de officiële kanalen op Twitter, Facebook en Instagram een medische update had gegeven over Vermeer, kwamen er veel steunbetuigingen binnen als reactie en onder #sterktekenneth.

Veel succes met je herstel! Kop omhoog en dat we snel samen weer de strijd aan kunnen gaan. #ynwa

Een foto die is geplaatst door Warner Hahn (@warnerhahn) op

Lees meer over
Kenneth Vermeer Dirk Kuyt Warner Hahn
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties