Nog kaarten beschikbaar voor Rijnsburgse Boys - Feyenoord

Nog kaarten beschikbaar voor Rijnsburgse Boys - Feyenoord

Feyenoord vervolgt de oefencampagne in aanloop naar het nieuwe seizoen zaterdag met een uitwedstrijd tegen Rijnsburgse Boys. Om 15:00 uur wordt op Sportpark Middelmors afgetrapt tegen de thuisploeg, die komend seizoen uitkomt in de Derde divisie (voorheen Topklasse).

Voor het tweede oefenduel in de voorbereiding zijn inmiddels meer dan 2.500 kaarten verkocht. De tribunekaarten zijn al uitverkocht, er zijn alleen nog staanplaatsen te koop. Een kaartje kost € 12,50, terwijl jongeren tot en met twaalf jaar en 65-plussers € 10,- betalen. Kaarten zijn te koop via de website van Rijnsburgse Boys. Er geldt een maximum van vier kaarten per persoon.

Feyenoord begon de oefencampagne afgelopen zaterdag met een 0-16 overwinning op de amateurs van RKSV Driel. Twee dagen na het duel met Rijnsburgse Boys vertrekt de selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst voor een trainingskamp naar Oostenrijk, dat duurt tot en met zaterdag 16 juli. Een dag later, op zondag 17 juli, vindt de Open Dag plaats.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties