El Ahmadi miste eerste training: ''Ramadan is zwaar''

El Ahmadi miste eerste training: ''Ramadan is zwaar''

Feyenoord sloot zaterdag de eerste week van de voorbereiding op het nieuwe seizoen af met een dikke overwinning (0-16) op zondagvierdeklasser RKSV Driel. Karim El Ahmadi was ook aanwezig bij het slotstuk van een intensieve eerste trainingsweek.

De Marokkaan miste de eerste training, maar met zijn fitheid zit het inmiddels wel goed. ''Vorige week was ik ziek en miste ik de eerste training, wat ook een beetje te maken had met de ramadan. Inmiddels voel ik me goed en tegen Driel heb ik zonder problemen 45 minuten kunnen spelen. De ramadan is zo nu en dan zwaar, maar na dinsdag is het weer voorbij'', vertelt El Ahmadi op de clubwebsite van Feyenoord.

Feyenoord werkt toe naar de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV en de competitiestart van een week later. ''En die duels komen al snel dichterbij'', weet El Ahmadi. ''De wedstrijd tegen PSV is eind deze maand al, wat betekent dat we er snel moeten staan. Daarom is het prettig om nu weer een wedstrijd in de benen te hebben. Ik heb veel zin in de periode die komen gaat, met onder meer het trainingskamp.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties