Achahbar hakte op Coolsingel knoop door: ''Doel bereikt''

Achahbar hakte op Coolsingel knoop door: ''Doel bereikt''

Toen Anass Achahbar op het balkon van het stadhuis op de Coolsingel naar een feestvierende Feyenoord-aanhang tuurde, verdwenen de laatste twijfels over een vertrek. De spits, die nu bij PEC Zwolle onder contract staat, hakte tijdens de huldiging de knoop door.

"Ik droomde als kind altijd om daar ooit te mogen staan. Na het winnen van de KNVB beker was het moment eindelijk daar", vertelt Achahbar in ELF Voetbal Magazine. "Ook al was mijn inbreng helaas beperkt. Hiermee had ik mijn doel bereikt. ''

''Feyenoord heeft een geweldige aanhang, die me altijd volledig heeft gesteund. Het doet zeker wat met je als 50 duizend toeschouwers je naam scanderen richting de bank. Feyenoord blijft een prachtige club. Ik heb alles geprobeerd om te slagen, maar het is niet gelukt."

Uitleg over zijn geringe aantal speelminuten kreeg Achahbar nooit. ''De trainer praatte sowieso niet veel", aldus Achahbar, die wel veel vertrouwen heeft in zijn nieuwe trainer. "In Ron Jans krijg ik een ideale trainer voor mijn neus. Iemand die voetbal ademt en hetzelfde denkt als Fred Rutten. Een voetballer is geen nummer."

Lees meer over
Anass Achahbar
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties