Van Geel: ''Wij blijven onze ogen en oren openhouden''

Van Geel: ''Wij blijven onze ogen en oren openhouden''

Renato Tapia kan zich opmaken voor een zwaar seizoen bij Feyenoord. De middenvelder werd naar Rotterdam gehaald als de vervanger voor Tonny Vilhena, die uiteindelijk tegen de verwachting besloot om zijn contract alsnog te verlengen.

''Ja, inderdaad. Wij hebben daarop ingespeeld. Nu is dat niet aan de orde. Maar wij konden het risico niet lopen om dat niet te doen, omdat de verwachting was dat Tonny ging vertrekken. Uiteindelijk gelukkig niet. Iedereen is welkom en ze passen allemaal keurig binnen ons budget, dus wat dat betreft lopen we daar geen enkel risico in,'' geeft td Martin van Geel aan tegenover RTV Rijnmond.

Volgens Van Geel heeft Feyenoord dit jaar, met het oog op Europees voetbal, ook juist een grote selectie nodig. ''De concurrentie op het middenveld wordt zeer groot. Dat is een gegeven. Wij hebben ook heel veel mensen nodig, want wij gaan dit seizoen natuurlijk veel wedstrijden spelen. Europa League, KNVB Beker en de competitie. En je weet toch niet wat er gaat gebeuren tot 1 september, maar voorlopig zijn wij op het middenveld goed bezet. En bij een topclub hoort dat ook.''

Zondag staat de eerste training op het programma. In tegenstelling tot andere jaren krijgt de selectie al aardig vorm. ''Het elftal en de selectie staat er inderdaad in grote lijnen, maar wij blijven onze ogen en oren openhouden. Om te kijken wat we eventueel nog kunnen doen. Dus wij blijven nog wel even bezig en scherp in de komende weken. We hebben een aantal sterkhouders kunnen verlengen en ik ben ook nog bezig met Elia. In grote lijnen gaat de selectie er goed uitzien.''

Van Geel: ''Wij blijven onze ogen en oren openhouden''
Lees meer over
Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties